بهداشت مواد غذایی
مجله بهداشت مواد غذایی مقالههای «تحقیقی اصیل»، «یادداشتهای تحقیقاتی کوتاه» با نوآوری برجسته و «مقالات مروری» شاخص را در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی منتشر میکند. این هدف کلی دربرگیرنده مطالعاتی است که به بررسی "میزان شیوع (Prevalence studies) میکرو
اطلاعات تکميلي
- شاپا (ISSN): 2228-7647
- شاپا الکترونیکی (eISSN): 2476-6968
- صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی
- ناشر: مشخص نشده
- دوره انتشار: فصلنامه
- زبان: فارسی-انگلیسی
- رتبه: علمی-پژوهشی
- نمایه: مشخص نشده
- گروه علمی: دامپزشکی
- تلفن: ۰۴۱-۳۶۳۷۶۹۳۴
- فکس: ۰۴۱-۳۶۳۷۶۹۳۴
- وبسایت: ورود به وبسایت
- ایمیل: ارسال ایمیل
- آدرس دفتر مجله: تبریز، سه راهی اهر، اول جاده باسمنج، مجتمع شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز- دانشکده دامپزشکی، دفتر نشریه علمی بهداشت مواد غذایی