پژوهش های زعفران
فراهم نمودن بستر مناسب و لازم برای انتشار نتایج تحقیقات محققین کشور در زمینه زعفران ارائه رهیافتهای علمی برای توسعه هرچه بیشتر صنعت زعفران ایحاد ارتباط بین تولید علم، انتشار مقاله، دستیابی به فناوریهای جدید و توسعه اقتصادی محصول زعفران ایجاد و توسعه شب
اطلاعات تکميلي
- شاپا (ISSN): 2345-3869
- شاپا الکترونیکی (eISSN): 2383-1316
- صاحب امتیاز: دانشگاه بیرجند
- ناشر: مشخص نشده
- دوره انتشار: دو فصلنامه
- زبان: فارسی-انگلیسی
- رتبه: علمی-پژوهشی
- نمایه: مشخص نشده
- گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
- تلفن: ۰۵۶-۳۲۲۵۴۰۴۱
- فکس: ۰۵۶-۳۲۲۵۴۰۵۰
- وبسایت: ورود به وبسایت
- ایمیل: ارسال ایمیل
- آدرس دفتر مجله: بیرجند- کیلومتر 5 جاده کرمان- دانشکده کشاورزی- دفتر نشریات دانشکده