پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
میکروبیولوژی مواد غذایی- مهندسی مواد غذایی- شیمی مواد غذایی- تکنولوژی مواد غذایی
اطلاعات تکميلي
- شاپا (ISSN): 1735-4161
- شاپا الکترونیکی (eISSN): 2228-5415
- صاحب امتیاز: دانشگاه فردوسی مشهد
- ناشر: مشخص نشده
- دوره انتشار: دو ماهنامه
- زبان: فارسی-انگلیسی
- رتبه: علمی-پژوهشی
- نمایه: مشخص نشده
- گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
- تلفن: ۵۱۳۸۸۰۴۶۵۳
- فکس: ۵۱۳۸۷۸۷۴۳۰
- وبسایت: ورود به وبسایت
- ایمیل: ارسال ایمیل
- آدرس دفتر مجله: دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی- گروه علوم و صنایع غذایی