پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
اهداف: طرح مسایل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع حوزه موضوعی: حوزه های مختلف علوم و صنایع غذایی (شیمی مواد غذایی
اطلاعات تکميلي
- شاپا (ISSN): 2252-0937
- شاپا الکترونیکی (eISSN): 2538-2357
- صاحب امتیاز: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
- ناشر: مشخص نشده
- دوره انتشار: فصلنامه
- زبان: فارسی-انگلیسی
- رتبه: علمی-پژوهشی
- نمایه: مشخص نشده
- گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
- تلفن: ۳۵۴۲۵۳۲۸-۰۵۱
- فکس: ۳۵۴۲۵۳۲۸-۰۵۱
- وبسایت: ورود به وبسایت
- ایمیل: ارسال ایمیل
- آدرس دفتر مجله: خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی